ico-ilmainen-suunnittelukaynti-21. Suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnillä teemme täydellisen kartoituksen ikkuna- ja oviremontin tarpeesta. Teemme ikkunoiden ja ovien tarkat mittaukset sekä valitsemme sopivat tuotteet asiakkaan toiveiden pohjalta. Kartoitamme ikkunoiden kunnon ja uusimistarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelukäynti on maksuton.

2. Ikkunoiden ja ovien toimitus

Ikkunat ja ovet valmistetaan Pokas-laatuketjun mukaisissa sopimustehtaissa. Käytämme kotimaisia, laadukkaita ikkunoita. Tarkistamme tilatut ikkunat ennen toimitusta ja varmistamme, että tuotteet ovat sopimuksen mukaisia. Toimitamme ikkunat suoraan asiakkaan tontille. Toimitusaika on noin kaksi kuukautta tilaussopimuksen allekirjoittamisesta.

3. #Laatuasennus

Pokas-laatuasennus takaa laadukkaan työjäljen alusta loppuun. Asentajamme ovat työnsä osaavia, kotimaisia ammattilaisia. Tarkistamme ja mittaamme tuotteet sekä varmistamme niiden laadun ennen asennuksen aloittamista. Puramme ikkunoista vanhat listat sekä ulko- että sisäpuolelta, samoin vanhat puitteet ja karmit. Tarkistamme rungon seinärakenteen sekä eristeiden kunnon. Purkutöiden jälkeen asennamme ikkunan/oven paikalleen, eristämme sen ja teemme sisäpuolen listoituksen tarvikkeineen. Sen jälkeen asennamme ulkopuolen smyygilaudat ja -pellit sekä tarvittaessa pielilaudat ja tippalaudat. Asennamme myöskin vesipellin ikkunoihin sekä kynnyspellin oviin.

ico-tarkastus-24. Tarkastus ja hyväksyntä

Jokainen asentamamme kohde luovutetaan laatuketjun mukaisesti. Tarkistamme ikkunat ja ovet yhdessä asiakkaan kanssa, minkä jälkeen laadimme asennuksen vastaanottopöytäkirjan. Asiakkaan hyväksynnän ja vastaanottopöytäkirjan allekirjoittamisen jälkeen teemme laatuasennuksen loppusiivouksen, purkujätteiden poiskuljetuksen sekä nykyaikaisen jätteenkierrätyksen.

ico-kotitalousvahennys-25. Kotitalousvähennystodistus

Toimitamme asiakkaillemme tehdystä työstä kotitalousvähennystodistuksen, jonka avulla verovähennyksen hakeminen on helppoa.