Viritä autotallisi nykyaikaan

Laadukas nosto-ovi on panostus sekä autotallin käyttömukavuuteen että edustavaan ulkonäköön. Suomen talviolosuhteisiin suunniteltu nosto-ovi parantaa myös autotallisi lämmöneristystä, jolloin aamulähdöt onnistuvat miellyttävästi lämpimällä autolla.

nosto-ovet

Nosto-ovet toiveidesi mukaan

Asennamme laadukkaita Nosto-ovia, jotka ovat syntyneet vuosikymmenien kehitystyön tuloksena ja toimivat vaativissakin olosuhteissa. Niiden luotettavuus syntyy toimintavarmasta kiskojärjestelmästä, tiiviyden ja turvallisuuden varmistavista kumitiivisteistä sekä älykkäistä käyttöratkaisuista.

Nosto-ovet mitoitetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti täysin kohteen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Saatavilla on sekä käsinkäytettäviä että sähköohjattuja nosto-ovimalleja.

Nosto-ovien asennus

Nosto-oviremontti alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, jolla otamme mitat kohteesta ja valitsemme yhdessä sopivimman ovimallin.

Nosto-oven asennustyöhön kuuluu vanhan oven ja puitteiden purku, seinärakenteiden tarkistus ja uusien ovien asennus eristyksineen ja viimeistelyineen. Tarkastamme asennustyön jäljen yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen työn laadun. Lopuksi teemme siivouksen ja kuljetamme purkujätteet pois huolehtien nykyaikaisesta jätteenkierrätyksestä.