Panosta talosi ulkonäköön ja energiansäästöön

Ulko-ovesi on se osa talostasi, jonka vieraasi näkevät ensimmäisenä. Tyylikäs, nykyaikainen ovi luo talollesi viimeistellyn ilmeen ja sopii julkisivun kokonaisuuteen.

Uusi, tiivis ulko-ovi on myös tärkeä tekijä energiansäästössä ja asumismukavuuden parantamisessa. Vetoisuus lisää turhaan lämmityskustannuksia erityisesti talvella. Oviremontilla tämä ongelma ratkeaa helposti.

Kotimainen Pokas-oviremontti

Pokasin oviremontti on laadukas ja nopea tapa uusia omakotitalosi ovet. Ovemme ovat kotimaisia, käsityönä tehtyjä ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti kohteen mittojen sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattitaitoisten asentajiemme tekemänä lopputulos on siisti ja toimiva.

Vaivaton oviremontti suunnittelusta toteutukseen

Oviremontti alkaa maksuttomalla suunnittelukäynnillä, jolla teemme mittaukset ja valitsemme parhaat toteutustavat yhdessä kanssasi. Ovet valmistetaan sopimustehtaassamme, ja ne toimitetaan tontillesi noin kahden kuukauden kuluessa tilaussopimuksesta.

Ovien asennustyöhön kuuluu vanhojen ovien ja puitteiden purku, seinärakenteiden tarkistus ja uusien ovien asennus eristyksineen ja viimeistelyineen. Tarkastamme asennetut ovet yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen työn laadun. Lopuksi teemme siivouksen ja kuljetamme purkujätteet pois huolehtien nykyaikaisesta jätteenkierrätyksestä.

Ovimallit

Untitled2

Oven rakenne

  • Ovilevy Hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä. Thermo-oven vahvuus 86 mm. Pinta uritettu ulkopuolelta, sisäpuolelta sileä.
  • Saranat Säädettävät murtosuojasaranat
  • Lukko Abloy LC102 -lukkorunko. Säädettävä vastarauta
  • Tiiviste Muotoiltu tuplatiiviste
  • Lasit 3K TGI tuplaselektiivi+argon, alin float turvalasi 3KG/4/6 TGI tuplaselektiivi, keskimmäinen lasi crepi-lasi
  • Eriste EPS 200 -polystyreeni
  • Karmi Maalattua mäntyliimapuuta 54 x 128 mm
  • Kynnys Koivu 1703 tiikki sävytetty/alumiini 38 x 123 mm

 

 

Pokas tarjoaa joustavasti maksuaikaa >>